
Klaasis paistab õlu väga lihtsana. Värvus oli kollakas-kuldne, läbi hästi ei paista ning ka süsihappegaasi mullikesi pole eriti näha pinnale tõusmas. Klaasi kallates erilist vahukihti ei teki ning see vähenegi taandub üpris kiiresti.
Aroomi poolest oli tunda magusat puuviljast, veidi humalast ning värsket. Aroom meenutas veidi karamelli ning aprikoosi.

Kokkuvõttes on tegemist tagasihoidliku õllega, kus domineerib peamiselt magusus. Kuna õlles on gaasi vähe ning mõrkjust tagasihoidlikult, siis värskendavalt see õlu ei mõju. Üheks vähese gaasi põhjuseks võib olla imelik Poola suhkur, mida parema puudumisel kasutasin karboniseerumiseks.
Päris ebaõnnestunuks ma seda pruuli ei loe, pigem oli hariv õppetund humalate vallas. Inglise humalaid peaks rohkem lisama, et saavutada paras mõrudus, mis oleks tasakaalus magususe ning hapukusega. Lisaks tasub kaarega mööda käia imelikest suhkrutest, mille omadused võivad olla alla keskmise (loe: sobimatud pruulimiseks).
No comments:
Post a Comment